» Kaoz

Har äntligen efter mycket tjat fått låna lillebrors mobil. Har inget internet där vi ska bo nu, vilket vi måste fixa. Och mitt 3G fuckar..
Men har i alla fall haft mysigt dessa två dagarna, Isabell och emilia åkte hem för några timmar sen och hanna åkte hem igår morse. Jag och adam har packat upp några lådor här hemma men det är fortfarande kaoz och det kommer bara hit fler och fler lådor och saker.
Själv ligger jag i soffan, kollar tv och är så jävla sjuuuukt trött. Skulle kunna sova hela veckan känns det som.
Men ska åka till mormor och morfar i veckan också.
Jag ska kanske till mamma en stund ikväll.. Kanske kan sätta mig och skriva lite roligare vid datorn då.
Men ja, sjukt trött som sagt så ska bara ligga ner och kolla film nu.
Puss


» Senaste dagarna

Köpt nya grejer på emporia iförrgår. Trotsade mitt hat mot hollister och köpte en bodysplash. Haha, köpte också en palett med ögonskugga, läppstift, och lite sånt.
Idag hittade jag en hylla på maxi med mat/godis från USA!!!! Inte många vet att jag är helt kär i USA och allt därifrån osv. Blev helt jävla cplycklig. Dock var de ganska dyrt. Köpte lite skvallertidningar också. Ska ha mys med mamma nu och kolla gossip girl. Imorgon kommer pappa och lillebror hem, längtar!!


» Kort och mys

Sitter och spelar kort med isabelle, isabell & hanna, jag kom till isabelle runt 8, sen stack vi till Maria park vid 10/11och träffade william och hanna, vi gick runt där ett tag och tog bussen till stan tolv, träffade upp hannas mamma och stack och köpte glass. Sen dess har vi tjockat oss, spelat massa spel och så. / emilia & isabelle
Isabelle har alla bilder men hon bloggar senare

» Wake me up

Hade tänkt skriva att jag har åkt luftballong och sedan grillade med kungen, men det har ju dock inte hänt, så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Har ni läsare något speciellt ni vill läsa om? Kommentera isåfall, så fixar vi det.
Idag har absolut inget hänt, mest sovit, tyckt synd om mig själv för jag har så jädra ont i magen och kollat en massa Disneyfilmer. Men ska gå och duscha och sen om ett tag äta och sen ska jag vidare till Isabelle och sova där. puss / e

» självförtroende.

Eftersom jag inte har något annat för mig, tänkte jag skriva ett litet inlägg om något jag tycker är väldigt viktigt.
Utseendet. Något som alla ungdomar tänker på. Hur många fel det kan vara på ens utseende och hur mycket folk pekar ut det. Sanningen är att ingen annan ser det så stort som du själv. När du ser dig själv i spegeln, vad tänker du på då? Säger du någonsin till dig själv "du är en bra människa. du är fin. du är snäll. du är omtänksam. du är snygg"
Eller fyller du bara hjärnan med massa negativa saker om dig själv?
Det finns så små saker som folk pekar ut på sig själva och gör så stora saker av det. Men tänk efter, hur mår man själv av att aldrig tänka positivt om en själv? I och för sig tror jag att alla behöver mer kommentarer från andra, Alla behöver höra positivt från andra hela tiden för att inse det själva.

Jag har själv alltid haft dåligt självförtroende. Jag blir lätt avundsjuk på andra.
Gillningar hit och kommentarer dit på facebook och instagram. Hur man jämför sig själv med alla andra hela tiden.
Det kommer alltid vara någon snyggare, någon snällare, någon finare och någon roligare.
Men det viktigaste av allt, är att vara sig själv. Göra det man mår bra av.
Man ska kunna gå runt utan smink utan att få jobbiga kommentarer.
Man ska kunna ha en stor näsa, ett snett öga, krulligt hår, snea tänder osv utan att bli kallad ful.
Och man ska kunna gå runt i vilka kläder man vill. Man behöver inte märkeskläder för att vara snygg.
 
Vem kom på ordet perfekt egentligen? Och vem sa att alla måste se ut på ett visst sätt? Vem har sagt att det är dåligt att vara ego? Nästa gång du kollar dig i spegeln, fyll hjärnan med en massa positiva kommentarer. Bevisa för dig själv att du vågar vara dig själv. Och vågar se ut precis som du vill.
 
Skit i vad andra tycker.
Man blir inte bättre av att kränka andra.
 
 

 

» Life goes on

Hej. Har sovit hos min mamma inatt fast det är kaoz. Mitt rum är fyllt med flyttlådor, längtar så jävla mycket tills sommaren är slut så jag kan få åka iväg från det här stället.
Trött på livet just nu, känner mig sjuk också. Hoppas inte jag fått halsfluss igen.. Vet inte vad jag ska göra idag, har inget planerat. Men får väl smsa och höras med lite folk om de vill träffas.
Nu ska jag lägga mig i en soffa med musik i alla fall och sova lite för jag sov inte ett piss inatt och väcktes minst 6 gånger.
Ni får ha de bra / i


» Får bjuda på mig själv lite.. Jag älskar dig mammiii <3

Kvällspromenad med mammi


» Naiv







/e

» ego -

 
 
 

» -

Vi bara chillar ute i hyllinge eftersom vi inte har något bättre för oss. Vi har sett klart filmerna, de blev kortare än planerat och inte samma filmer men ändå. Nu ska vi nog bara va ute, sen drar vi in och sätta på nån film.


» Filmmarathon

Hej! Ska iväg på maxi med mamma och handla grejer till filmmarathonet jag, Emilia, Isabelle och Isabell ska ha idag! Kommer bli längre än 12 timmar som vi planerade men skitsamma. Vid halv åtta på morgonen när vi sett klart alla filmer så ska vi cykla till maxi och köpa frukost. Kommer bli riktigt grymt!


» Amerikan spin cream

På väla en snabbis med "familjen". Sitter och äter en skitgod glass just nu, bild nedan' Sen hämtar jag mina saker hemma och sen tar jag bussen till Malin så ska vi ha filmmarathon från 3 till 3, får se hur det går, haha.
Ha det bra, puss / i


» Shopping

- dåliga bilder..
Har i alla fall slösat bort mina pengar på lite kläder och annat dessa senaste dagarna. Bild nedan på två tröjor jag köpte idag, haha.
nu ska jag kollar sex and the city innan jag somnar!
godnatt / i


» Nej - Norlie & KKV

Igår så spelade vi mario kart och så, sen somnade vi runt två. Idag vaknade vi ett, så sjukt trötta och slitna, sen bakade vi och kolla disney.
Isabelle och isabell skulle träffa malin på väla och själv sitter på bussen påväg hem, orkade inte gå runt där. Bloggar mer senare.
/ emilia





» MW2 med lillebror


» Hårfärg och bup

Tja! Har precis varit på bup med pappa. Det gick faktiskt bra idag och jag känner att nu vill jag må bra. Som tur har jag dom underbaraste vännerna som alltid stöttar mig! Färgade håret imorse mörkare så att det skulle passa mitt löshår bättre. Kan visa bild. Påväg hem nu och ska kolla gossip girl hela dagen. Imorgon blir det filmmarathon med mina bästa. Pusss /m


» Need your love

Har varit med mina underbara igår natt och nu inatt igen. Har färgat håret idag, ljusare.. typ smutsblondaktigt förväntade jag mig, men fuck no. det blev orange/rött istället..
Så ska nog färga det ljusare hos en frisör väldigt snart, och lite sånt.
Jajajaj, gud vad intressant.
Ni får ha en fet tisdagskväll, puss / i


» Bilder från dagarna <3

 
 
 
 
 

» Väla

Sitter och väntar på bussen mot väla nu, isabelle och malin ska färga håret och sen ska vi äta och lite sånt. Jättemysigt att sova ute, fast isabell och malin somnade jättetidigt och va superdryga. Nu kommer bussen, puss
/ emilia



» SOVA UTE - LIKE A BOSS.

Har haft en riktig toppendag med isabell, emilia och malin! Fotat en massa, haft picknick och åkt skateboard, vilket jag äger på, haha. Och nu har vi bäddat ute på terassen där vi ska sova, kolla en massa film och tjocka oss. Verkligen toppen'


» Skateboard & picknik

Sitter ute på malins altan med mina favvisar, vi har varit ute hela dagen, ätit, skrattat. Vi va nyss ute och åkte skateboard, fotat och filmat till en videoblogg. Vi ska snart äta och sen ska vi bada och fixa till därute där vi ska sova.
/ emilia







» Med mina underbara


» TJENIS

Hej! Ska träffa emilia, isabell och isabelle idag. Vi ska dra till Lund (?) eller något sånt och mysa. Sen ska vi bada i havet på gröningen. Efter det ska alla dra hem till mig och vi ska sova här. Eller ja sova och sova, vi brukar inte sova när vi är här. Men vi ska kolla på film och sånt, haha :)
Tack för alla snälla kommentarer på mitt inlägg!
 
 
 

» The butterfly effect

Kollar film med marie & anders. Skulle egentligen sova hos mamma men det gick inte. Så nu kollar jag på en riktigt jävla bra film som jag verkligen vill tipsa om!
Filmen heter 'the butterfly effect' om jag inte minns fel, och är en thriller, handlingen är rätt komplicerad, men den handlar om en kille (ashton kutcher) som får blackouts genom livet, när han blir äldre kommer han på ett sätt att minnas vad som hänt och genom det ändrar han om och om igen på sitt och andras liv.
Låter så konstigt, men tro mig. Riktigt bra film som även är lite läskig och sorglig.
Ska se vidare nu, så ha det bra'
/ i


» Fotboll och lördagmys

Sitter i soffan och kollar på fotboll asusal, kom hem från mina kusiner för ett tag sedan, de hade skaffat världens sötaste hund. Har tyvärr inga bilder, fotade och filmade på snapchat. Har fortfarande feber och huvudvärk, men det börjar bli bättre.
Innan vi körde till kusinerna träffade jag sofia ett tag, saknad tjej.
Och jag hoppas ni läst malins inlägg här nedanför, värd all tid i världen, så rätt i allt hon skriver.
/ emilia



» crazy kids

halvsitter i sängen hos min min mamma med isabell. lyssnar på musik och är osociala med datorn och mobilen. ska åka till lägenheten senare, men kommer förmodligen göra det ensam för vetefan hur det ser ut där, haha.
har i alla fall packat ner massa skit och sedan kommer flyttbilen på måndag, kuuul.
nä men.
nu ska vi äta något.
puss / i
 

» Let go.

tjabba! ★
har precis fixat mig och ska snart ta bussen hem till min mamma för att packa. isabell följer med mig och hjälper till, och sen åker vi kanske till vår lägenhet och så hjälper hon mig att städa. har inte varit där på.. cirka 3 år nu, så är skitglad. wiiie.
men nu tycker jag ni ställer frågor till mig på ask.
http://ask.fm/isabellemikaela
puss ♡


» Somewhere only we know

ligger i sängen med oskar linnros och håkan hellström i öronen. dagen har varit bra, ätit massa gott, kollat massa bra filmer. imorgon ska vi antagligen till min farbror och kusiner, men följer nog inte med om jag fortfarande har feber och så. ska försöka sova nu.
/ emilia





» Hej


» midsommarfirande

Aldrig firat midsommar förut faktiskt, så det är kul nu när jag gör det hos isabell med en massa andra snälla människor. Vi kör såna tävlingar också som jag dock suger på, haha. Men annars är detta kul. Imorgon drar vi hem till mig och isabell hjälper mig och packa eftersom min mamma ska flytta så ska ta alla mina saker hos henne tillbaka till där vi bodde innan. Känns skönt, vilket gör att jag snart kommer kunna flytta hem igen.
Nu ska vi äta efterrätt snart, puss!
/i


» MIDSOMMAR


» Midsommar

Vaknade nyss, blivit sjuk lagom till midsommar. Somnade inte förrens tre/fyra igår, va uppe och kollade fotboll och lite sånt. Hoppas ni får en bra midsommar!
/ em







» Jun. 20, 2013

Hej! Nu mår jag lite bättre. det va min kille som dumpade mig imorse vilket förstörde dagen lite. dock har jag vetat att det skulle hända ett tag nu med tanke på hur allt är osv, men är fortfarande ledsen efter det och ja.
MEN SKITSAMMA.
Idag har jag i alla fall fått sommarkort av mamma! Så jag och isabell tog bussen hem till henne och sedan stack vi hem till hennes grannar nicole och nathalie och badade i deras pool osv.
Men nu ligger vi och latar oss i hennes säng och vet inte vad vi ska göra resten av dagen. men imorgon är det midsommar och jag ska vara här och fira det med hennes familj och så.
intressant inlägg alltså.
puss / i


» i'm a survivor

Sitter och kollar på fotboll och dricker pärondricka, godaste drickan ever. Har sovit hela dagen, är halvt sjuk och en massa andra saker som händer. Vet inte riktigt vad som händer imorgon, tror vi skulle ha gäster annars sticker jag ut och träffar lite kompisar.
/ em



» S O M M A R

 
 
 
 
 
Ligger ute på studsmattan och solar med Ice Tea (Peach/Mango är godast!) och musik (Ni måste lyssna på Demi Lovato - Warrior). Ska ha skräckfilmsmaraton med - mig själv sen eftersom ingen kan träffas idag, haha. Ge gärna tips på läskiga filmer! Jag och pappa har varit på Maxi och handlat till imorgon, ska fira midsommar med familjen, Tinas pappa och hans tjejs familj, och en kompis till mamma. Riktigt mysigt kommer det bli! /m
 
 

» sämst

ligger i hannas säng nu med isabell och mår sämst. hade gått hem och skrikit sönder om jag hade kunnat men nu kan jag inte det.
hade i alla fall roligt igår.
har ingen lust att skriva mer nu.
men om ni är snälla kan ni skriva till mig på kik och uppmuntra mig lite - iisaabeelle.
/ i


» godmorgon

Hej! Kom hem från Göteborg runt 2 inatt, somade direkt när jag kom hem så hann inte blogga! Idag ska jag träffa Emilia om hon svarar på kik! Vet inte vad vi ska göra, men ja. Glömde mitt lösenord till mobilen igår, så idag fick jag återställa hela, alla kontakter, bilder, videos, appar osv är borta. Det fucking suger. Jaja. Ha det bra /m
 
 

» LISEBERG

 
 
 
 

» safe and sound

vaknade nyss, ska ut och äta frukost om ett tag. hade riktigt roligt igår, jag, isabelle och isabell stack hem till william och hjälpte han med alla saker och sen kom resten vid sex. vi badade, grillade, pratade och så. fick träffa saknade emelie igen, sjukt längesen jag träffade henne. dom sista stack runt elva och då stannade vi kvar och hjälpte till och städa och tog bussen hem tolv någon gång. somnade inte förrens fyra.



» Let's go

ligger hemma hos mig med isabellorna nu, det började pissregna för ett tag sen men vi ska dra till stranden ändå. har fått reda på några aaasnajs saker, kommer bli så sjukt roligt. puss / e





» Overboard

hej, igår ändrades planerna lite så jag, isabelle och isabell stack hem till isabell istället. vi gjorde inte så mycket, spelade minigolf, planerade en aaaaskul sak, så taggad. dom två sover fortfarande så ska väcka dom nu och sen ska vi lite överallt idag och sen ikväll ska vi ner till stranden. puss / e




mobilbilder när vi hjälpte william att handla igår, sämst kvaliteè

» Live life

tja! sitter just nu inne på en pizzeria i raus med isabell och emilia och väntar på att få käka. har inte ätit ett skit idag så är svinhungrig. har först hjälpt william med att fixa till imorgon då vi ska till stranden och grilla med en massa kompisar. efter det stack vi och badade jättelänge i råå, haha.
efter vi har käkat så tar jag och isabell bussen hem till mig och hämtar saker, drar hem till henne och så sover jag där inatt igen.
nuuuu kommer maten.
puss/ i


» Sommar

hej, ska snart ta bussen och träffa isabelle och isabell, vi ska hjälpa en kompis med en sak, sen ska vi nog dra till stranden och bada. det är sjuuukt varmt ute. puss / e




» TAGGAR LISEBERG

Hej! Sitter i bilen påväg till Göteborg nu med familjen, är astaggad! Vi ska sova på hotell inatt och gå på Liseberg 2 dagar. Kommer bli riktigt mysigt, kommer nog blogga någon gång under dagen men inte så bra uppdatering! Och till någon som frågade, nej det är inte jag som sjunger i början av videoinlägg ;)


» leave the world behind you

sitter i soffan och kollar på tv, dagen va rätt seg fram till tre då jag, mamma och bror åkte och spelade minigolf. sedan åkte vi till sofiero och åt glass. nu ikväll har jag mest kollat film och smsat, planer för resten av veckan är väl klara också. imorgon ska jag träffa isabelle och isabell och ha en picknik, mys. puss / e







» mysigaste kvällen

Har varit med isabell och hanna hela dagen, vi har typ snackat en massa, och käkat chokladdoppade jordgubbar och tjockat oss med nutella, haha. Men nu har Hanna åkt hem så jag och isabell har snackat med lite folk och planerat massa på onsdag med kompisar.
Gullig video malin la upp innan föresten, haha!
Men ja, ska lägga ut bilder på mig och isabell som vi tagit idag sen när vi laddat över dom på en dator.
Puss/ i


» Videoinlägg

 

» Tonight we are young

Heej. Just nu ligger jag i Isabells säng och planerar torsdagen. Vi ska nog åka till ven då, med emilia och malin också om hon kan.
Vi ska nog ut också snart och kanske fota lite, så skönt när det äntligen är fint väder efter att det har regnar i typ en vecka nu, haha.
Bloggar seeen / isabelle
haha, bilder på mig och isabell.


» Godmorgon x2

vaknade nyss, har inga speciella planer för dagen, ska nog bara sola på terassen och så. puss / e



» Godmorgon!


» give me love

är på riktigt dåligt humör och är lite sådär halvdeppig, så resten av kvällens spenderas med hörlurar i öronen och lite snack med mina vänner. eller går jag ut och kollar fotboll med bror. w/o, ni får ha en bra kväll iallafall. puss / e blandade bilder från året som gått.

» you make me smile

Hej igen! Ligger i emilias säng och är helt proppmätt. Vi bakade precis chokladmuffins som blev jättegoda. Haha, fast nu vill jag bara sova.
Sedan vet jag inte vad jag ska göra ikväll, om jag ska sova hos en kompis eller åka hem igen. Och med hem menar jag till familjen jag bor hos, för jag spenderar ingen tid hos min mamma längre.
Det är bara sååå skönt med sommarlov nu, fast jag längtar redan ändå tills skolan börjar igen..
Bloggar kanske mer ikväll, vet inte vad jag mer ska skriva just nu.
puss


» Settle down with me


» Emilia Möllerstedt

Jag heter då Emilia, en 14 årig tjej som är lite halvt knäpp och älskar mat, att sova,va med sina knäppa kompisar och jag hade typ dött utan musik. Jag ska också börja i åttan somsagt, går på vittra precis som Malin. Jag lider av sockerdricksberoende och det är en väldigt gott. Jag har haft 457826347 olika bloggar, men får väl försöka hålla kvar den här bloggen, hehehhe. 
Om ni vill veta något mer om mig så kan ni nå mig på kik, hhannaemilia eller på fb Emilia Möllerstedt och följ mig gärna på instagram emiliamollerstedt och spamma min ask http://ask.fm/hannaaemilia.
fulepuledule bild.
 

» Isabelle Sällberg

Halloj, jag heter Isabelle och är 14 år. Inte världens bästa på att blogga men vi får se hur det går. Jag är väl en nästan normal tjej som älskar att vara med sina vänner och så. Och med min underbara pojkvän kevin. ♥
Nu till hösten börjar jag också åttan, på kunskapsskolan. 
Jag kommer att blogga så mycket jag kan, eftersom jag inte bor hemma hos min riktiga 'familj' så är det kanske lite svårt.. Men jag ska försöka som sagt, haha. 
Om ni vill veta mer om mig är det väl bara att fråga i kommentarsfältet. 
 
Ni hittar mig också på:
instagram - isabellemikaela 
facebook: isabelle sällberg 
ask: ask.fm/isabellemikaela , där ni absolut kan ställa hur mycket frågor ni vill. 
 
 
 
 

» Malin Christensson

Hej, jag heter Malin, jag är 13 år. Jag bor utanför Helsingborg med min familj. Jag ska börja åttan till hösten på en skola som heter Vittra. Jag älskar allt som har med musik att göra, mina favoriter är Justin Bieber, Fall Out Boy och Nirvana. Jag gillar att träffa mina vänner och sova. Har inte alltid haft det så lätt då jag lider av depression och har legat inne på sjukhus ett antal gånger. Men jag försöker se allt positivt även om det inte är lätt. Ja de va typ allt om mig.
Ni hittar mig också på:
instagram - maliinchriistensson
facebook - Malin A Christensson
ask.fm - ask.fm/malinchristensson